ARRANGEMENTER

Jeg er en ivrig arrangør til mine kor i Dragør kirke. Jeg laver også gerne arrangementer på bestilling med og uden akkompagnement. Hvis du er interesseret i at købe et arrangement, eller ønsker at bestille et, så kan du sende mig en e-mail med din forespørgsel : mail@mortenpedersen.com

Her kan du lytte og se eksempler på nogle af mine arrangementer. Ved køb, køber man licens til at kopiere arrangementet ubegrænset til ét helt kor.


Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage. En fantastisk sang og tekst, som jeg bla. har brugt til allehelgen i Dragør kirke. Hvis du ikke kender Janne Mark, så venter der dig et glædeligt møde. Hendes måde at skabe nutidig og relevant kirkemusik på er beundringsværdigt. Hendes melodi og Naja Marie Aidts tekst er noget helt unikt.
Download node : SATB + akkorder (SAMPLE)
Pris : 300,-
(Med tilladelse af ophavspersonerne)


Må din vej gå dig i møde. Man kan næsten kalde det en klassiker i Dragør. Den kan fungere uden akkompagnement, men jeg spiller oftest til. Den findes også som SAB og SSAA.
(Med tilladelse af ophavspersonerne)
Download node : SATB + akkorder (SAMPLE)
Pris : 200,-

Igen berørt. En nadversalme eller hymne som kan varieres og synges rundt i ring efter behov. En smuk og meditativ salme. Den findes også for SSA. Kan synges med og uden akkompagnement.
(Med tilladelse af ophavspersonen)
Download node: SATB + akkorder (SAMPLE)
Pris : 150,-

Herre Gud dit dyre navn og ære. Mit bud på at give en gammel salme et nyt og friskt udtryk. Her meget inspireret af den norske folkemusik. Jeg lærte denne version at kende i Norge af mine veninde og visesangerinde, Susanne Arnesen. Jeg synes den var så fin og tog den med hjem på værkstedet. Den kan synges med og uden akkompagnement og findes også som SSAA.
Download node: SATB + akkorder (SAMPLE)
Pris: 300,-

Op al den ting som Gud har gjort. Endnu et arrangement af en gammel kendt salme, men med et friskt udtryk. Et gennemgående basostinat der gør den sjov og lidt udfordrende rytmisk. Den findes også som SSAA.
Download node: SATB + akkorder (SAMPLE)
Pris: 300,-

Kringsatt Av Fiender er en sang som altid har betydet meget for mig, både teksten og udtrykket rammer altid en. Den kan fungere med og uden akkompagnement. Originalen har syv vers, de er ikke alle med i denne version. Man kan fint tilføje de manglende vers fx. unisont.
Jeg har desværre ikke rettighederne til denne sang, så det er udgivet lovligt via Arrange Me. Det kan købes igennem onlineplatformen her : sheetmusicdirect.com

Vi ser det i de klare nætters himmel, er med i den nye Højskolesangbog. Komponisten, Lasse Skovgaard kontaktede mig og bestilte et korarrangement af sangen. Arrangementet er til fri afbenyttelse.
Download node: SATB

Januar puster sin rastløse vilje er ligeledes med i den nye Højskolesangbog. Stine Pilgaard har skrevet teksten og komponisten er igen Lasse Skovgaard, der bestilte arrangementet hos mig.
Det er også til fri afbenyttelse.
Download node: SATB

Vårvise, en udødelig klassiker af Sebastian. Say no more. Arrangementet er udgivet lovligt via Arrangeme og kan købes her : Sheet Music Direct

Copyright © 2022 Morten Pedersen: mail@mortenpedersen.com – All rights reserved